Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankens fart och kraft



ens innan tanken
" jag vill inte dö "
har landat

sjuder redan kroppen
av lust och kraft att
leva.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 20:18



Bookmark and Share


  lycksele
Enkelt och sant.
Formandet av orden i vårt sinne har en skapande kraft.
'tag fram det bästa humör du har, var morron när solen går upp'
När man ler med munnen blir man glad. Motoriska minnet.
Människan kan STYRA sej själv genom tankar.
Det innebär ett stort ansvar.
.. syndat i .. tanke -> ord -> handling.
Vi ska låta dom vackra tankarna, positiva få bygga bo i vårt huvud.
Tack Vildanden
2009-02-03

  Miss Mod
Härlig romantisk närvaro
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real