Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag minns, jag saknar


Att älska sina minnen (också en smärta)

  

   Ett ensamt rop
av saknad
från en som missförstått
längtan


   Hon går längs randen
av tiden
och drunknar
i sina vackra
minnen




Fri vers av Missi VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-03 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ger en starka bilder
2010-03-03

  Ola Rydberg
ja vackert
2009-02-04

  Mangal VIP
Svidande vackert.
2009-02-03

  friheten
Underbara rader!
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon