Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis innan allt brister

När man ibland är riktigt stilla och allt
är tyst omkring en. När mörkret just
börjat ge vika för den tidigaste morgontimman
precis innan fåglarna försiktigt börjar hälsa dagen.
Då och nästan endast då,
är livet otroligt vackert.

Då finns det ingen början och inget slut.
Inga tankar, inga drömmar och allt är tyst och öde.
Ingen utfyllnad och inga krav, bara livet och andningen
precis innan
allt brister.




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-04 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP