Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtecken för lyhörda - haiku

En silvrig kaskad
singlar mot snön från björken -
blåmesen sjunger




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-04 21:28



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Tjusigt fångat! Miniatyr i silverinfattning!
2009-02-05

  halmstrå
Blåmesar, det är domdär som ser ut som talgoxar fast mindre tror jag, och lite mer åt det blå hållet. Har aldrig tänkt på hur dom låter men nu tror jag att jag vet efter att ha läst din haiku!
2009-02-04

  peter markurth
finstämt,kanonrad=den sista bryter perfekt mot resten...
2009-02-04

  Bjarne Nordbö
Hoppfull till mig. Tack.
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

papillon