Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbrott




Spinnaren ska väva
mig en kokong
i silke jag ska
bortrövas och
förföras


I gräddigt grått med
inslag av silvertråd
i doft av lavendel
ska jag vila
i väntan på mitt livs
nästa fas

kontroll har jag hållit
länge nog
det är dags för det redan
förutbestämda


Nya sånger ska jag sjunga
för frihet längre inte fattas
mig




Fri vers av Vildand VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-06 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real