Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vandrande skal.

Utan beröring

vad finns då?

Huden skyddar och håller ihop det som finns inuti.

Vi vet att huden finns där då vi berör något eller blir berörda.

Men utan beröring vad vore vi då?

Endast ett skal utan känslor.

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-06 22:06



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Beröring är så viktigt. Stämmer in i Lykseles kommentar, beställ massage eller något likande så du får beröringen och den så väl behövliga avkopplingen.


"Men utan beröring vad vore vi då?"
2009-02-11

  lycksele
beställ tid för massage. jag skojar inte.
i japan och thailand exempelvis har dom förstått beröringens värde för mänskan
2009-02-07

  Angeldust
Ett EKO som trummar tomhet.Kram Sunny
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan