Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radbrytningspoesi

Väggen, smack,
bara att sova -
härda ut
alla älskade poeter,
ny dag i morgon,
med färsk ångest,
nya svek
och gamla minnen
och ni som är unga -
glöm aldrig
att allt
blir jävligare
med åren

Kolla -
med lite lagom
radbrytningar
blev detta svammel
rena rama poesin.




Fri vers av papillon
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-06 22:37



Bookmark and Share


  vera gade VIP
natt svammel som kan tåla dagsljus
2009-02-07

  halmstrå
Vill du ha kritik i samma genre? Med djup och tanke på samma nivå?
öh
äh
hm
vet inte hur jag ska säga...
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

papillon