Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gråmorgon, nysnö, snöar fortfarande lite snålt


Optisk kemi - haiku

Som lösningsmedel
för konturer fungerar
morgonljus utmärkt




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-07 10:20



Bookmark and Share


  halmstrå
sniffar morgonljus
ruset i mina ådror
bättre än pulver... ah!
du skriver sånahär så det stockar sig i bröstet
2009-02-07

  vera gade VIP
riktigt skönt att slippa se verkligheten i allt för skarpt ljus...bra memento
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

papillon