En annan verklighet" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan verklighet


Tidsfråga



snälla verklighet

ge mig en lucka
en minneslucka för dåliga dagar

 

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-07 19:43



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En sådan lucka vore bra... Och sedan likt en adventskalender får man upp de en efter en under timmar av skrivande terapi.
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus