Har du aldrig undrat över alla minnen och tankar som spårlöst försvinner.." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du aldrig undrat över alla minnen och tankar som spårlöst försvinner..


Kan ord dö...



jag har ett litet svart hål inom mig
det är aktivt, det virvlar och drar
griper tag och drar ner allt som kommer nära dess kanter
ord, vackra ord, namn, minnen och sanningar


det är mina ord, jag vill ha dom kvar


kan ord dö
kan minnen och namn bara uppslukas av ett litet svart hål
eller sluta leva


är en liten del av mig död


kan död sprida sig
krypande ta över det som lever, likt frost över sommaräng
stjäla mitt vetande, min dans och mina lögner


är jag delvis en ängel


jag bar ett frö av död inom mig
det virvlade runt i takt med mitt hjärta
det slog rot


alla har ett litet frö av död inom sig
det bidar sin tid

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-07 22:38



Bookmark and Share


  HerrGlad
Jättevacker.
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus