Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår äldsta föddes klockan två på natten för 35 år sedan - och som det snöade!!


Födelsenatt - haiku

I Gällivare
föll flingor som lappvantar
när Elin föddes




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-08 08:20



Bookmark and Share


  halmstrå
Hälsa och gratulera!
2009-02-08

  Rachel Roth
Grattis till Elin!
och den stolta pappan
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

papillon