Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruset vaken



Inga solar i världen
kan väcka en videung
som inte sover
som i livets verkliga
kyla en gång
blommade
med knoppar som
frös och föll

Endast en levandes händer
som i kärlek vidrör detta
kalla
till synes ogenomträngliga
det ogripbara
iskristaller spröda
förslutet
stängt
under dunkel
yta

Inget i världen kan frysa så
som något som en gång
pulserat
som lever under ytan
ett flöde
kom liv
värm det som en gång
frusit till is

Videung skrämmer
håll om mig om
du vågar.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-08 12:46



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark om längtan som vilar och vill ut.

Eva
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real