Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

njuter av den berusande känslan lätthet

 

 

 släpper alla tunga tankar

flyger dit vingarna bär

vilar i vinden

sveper med

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-08 12:49



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Åh glädje o njutning. Låt de tunga tankarna flyga iväg långt bort från Dig. Le och njut.
2009-02-11

    johanni
Vilken underbar känsla.
/Johanni
2009-02-08

  Suzy med punkterna
Behaglig känsla du förmedlar så fint
2009-02-08

  Eva Langrath VIP
Hoppfull text som ger luft under vingarna.

Eva
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan