Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse i världen - haiku

Vilse i världen
jagande flyende tid
drömmer en dåre




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-08 23:03



Bookmark and Share


  halmstrå
Som ett fotografi står dåren still i den tvådimensionella jakten...
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

papillon