Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamod Kräver Styrka

Jag såg dig granska havet bottenlöst.
Jag såg dig granska himlen lent.
Jag såg dig svälja kontraster.

Jag önskar att du skulle;

Göra rent hus av slott.
Tappa förnuftet i glädje.
Smälta sött i ögon av lugn.

Men verkligheten är här,
Dra upp ditt paraply.




Fri vers av "Dempa"
Läst 374 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-09 12:26



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket vackert skrivet - starkt, berörande
2009-02-10

  peter markurth
detta var en kul läsning..bra gjort..
2009-02-09

  Mats Henricson
En slags optimistisk spontanitet i denna , behövs i dessa dagar !
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"