Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sagostund där man gör klassikern som vuxen, somnar i sagoboken tillsammans med sitt barn


När sjuåringen kryper under täcket


Har ett avtal med sonen
han läser läseläxan för mig
om Leos äventyr
så läser jag saga för honom
om renklövar och vargsvansar
sedan somnar vi
trött och sött
och vaknar morgonen efter...
och ingen har fått
se på transformers
men det gör inget...
på morgonen säger han
"Jag visste inte ens att jag somnade!"
Nej, tänk, det visste inte jag heller.




Fri vers av glittertindra
Läst 286 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-02-10 20:16



Bookmark and Share


  peter markurth
barnet vet,detta är realism..
2009-02-12

  **AnneLiten**
Mysig känsla i dina rader
2009-02-12

  En strimma av guld
Närheten är så härlig. Det är sköna stunder som vi kan ha med våra barn. Uhmmmmmm
2009-02-12

  Carola Zettergren
MYSPYS!
2009-02-12

  Micael Axelsson
Härligt mysig vardags bild. Känns tryggt o kärleksfullt.
Minns själv mina sagostunder från när jag var liten...
2009-02-12

  Linnea K
Vardagsmys. Sött! :)
2009-02-12

  -Ulla Tilemo- VIP
Som ett foto ur albumets vardagsliv.....som det tedde sig just den dagen. En mysig ögonblicksbild....
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra