Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självdestruktivt? Älska älska älska - nu - men nej

 

Funderar mitt liv

i ultra-rapid

 

Där är han 

 

där är du

 

och jag 

 

snubblar

 

nu vet jag vad som gjorde mig svag

 

och där

 

varför njöt jag inte mer

 

varför lät jag så mycket

 

livselexir

 

rinna ut

 

som om det fanns så mycket mer?

 

Nu följer jag vindar

 

som inte är mina

 

orkar inte längre kämpa för de svaga

jag trodde

var svagare än mig

 

drömmer inte om prinsar

 

som kysser bort varje liten tår

 

och dyrkar

 

det jag inte längre tror på

 

jag var nog prinsessan då

 

men jag föll hårt

 

och tog allt

 

på en enda smäll

 

så jag ser mig inte vacker nu

 

jag ser mig

 

inte ens

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-11 20:58



Bookmark and Share


  Nova-Liv
Känner igen, starkt
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo