Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trött dömd utagerad

 

inte glömd

orden räcker bara inte till

att slå ihjäl

det som måste gråtas ut

till slut

allt annat som kommer med

 

är inte att leka med


 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-26 21:42



Bookmark and Share


  Blodros
Gillade att texten började med "rubriken", och sen fortsatte..
många känslor som får plats med få ord, och luften emellan meningarna gör att texten och känslorna får utrymme att förändras.
Bra!
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo