Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pastellhimmel


Himlen är grå och tung av snö

en glimt av silverljus skymtar fram i en reva bland molnen

kylan isar pastellfärger i allt det gråa

gör min vandring lättare

då jag anar en förändring

en spricka bland molnen som vidgas

för bort mörkret

släpper fram färgerna







Övriga genrer av Trädflickan
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-12 21:54



Bookmark and Share


  En strimma av guld
En sån kvällshimmel är det oftast vid vårt Paradis när solen går ner och det går mot natt. Även en otrolig stjärnhimmel.

Vackert
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan