Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan få en kvinna att bli ~ s u r r e a l i s t i s k


älskling
alla vägar
bär oss
hit
alla de jag önskat
men när du säger dig
varm
finns det ingen
som tror dig

när du låtit mig blöda

jag blev så kall
av mitt hjärtas
största brist

för du ska veta
jag har älskat dig
varm
tills bränslet tog slut
och syret mellan vara kroppar
blev lika kyligt
som våra outtalade ord
när det enda du säger
blir

well well

(och jag måste gråta
över mina egna
misstag)


för du kan få en kvinna
att gråta ord
och bli

surrealistisk

och där i mina ögon
finns en bild
som inte stämmer
med den man
du så gärna
ville vara

säg vem såg du
när du målade mig
så orättvist

dyster?









Fri vers av Ex¤animo
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-13 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo