Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfaltsdagar



när småsten till synes ändlöst fyller mitt maskineri
axlar strävar upp mot Olympus Mons höjder och


rynkor
i
pannan

skvallrar om strandrev

 

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-20 21:23



Bookmark and Share


  Herr Morris
Avståndet gör bergen
till sandkorn

av tid

som rinner bort
när asfaltens svärta

täcker över

minnet
av det som en gång var


Luftig, lätt och kontrastrik i det liknande mönstren.

Fint!
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus