" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




My spirit is a painter's

 

Through my eyes
you can se dancing winds
the first day

of spring

 

The rain I tint in
doveblue coulours

captured

from a sparkling
sapphire

moon

 

In my small
shadowed hands
I am carrying

a vivid touch
of endless

sky

 

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 318 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-13 21:12



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Gud vad vackert!! I like
2009-02-27

  C.Källner
Fjäderlätt, i angenäm bemärkelse.
Är det Signac, Seurat eller du som
trakterar pointilism i bilden?
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus