Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den inre rösten


Svagt hörs

den stilla rösten

i mitt inre

När jag inte längre

tänker

eller

känner efter

hör jag den




Fri vers av eva m h
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-14 19:21



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Denna stilla röst,
som är så lätt att kväva,
kan också växa sig stark
i stillheten.
2009-02-28

  Michaela Dutius
Sant...man måste lägga allt eget åt sidan...väl beskrivet
2009-02-15

  Marreb
ja, då dyker den upp...
2009-02-14

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin dikt om hörandet av tystnaden
2009-02-14

  Eva Langrath VIP
Mjukt beskriver du vilan i mitten där förnimmelsen finns.

Eva
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

eva m h