Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömsa skinn


Det pågår

en förändring

därinne

Något nytt

är på väg

att bryta fram

Måste

ömsa skinn




Övriga genrer av eva m h
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-16 22:37



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Härligt
hoppingivande!
2009-02-28

  Michaela Dutius
"Något nytt"...orden öppnar dörrar och tänder förväntan....
2009-02-25

  Anjeska
Ingen repris här inte! Se något nytt är på väg!:-)
2009-02-17

  Marreb
Tro vad det är då som är på väg att titta ut... :-)
2009-02-17

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin dikt om finhetens förnyelse
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

eva m h