Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och så en sång...


Du som sprickorna bär




När mörkret får råda
och ångest mig skakar

Då är du här, då är du här

När vännerna sviker
När ingen finns kvar

Då är du här, då är du här

Jag faller, jag faller, jag faller, jag faller
Jag sjunker till botten
och botten-
ger vika

då är du här, då är du här
då är du här, du som sprickorna bär

När allt fallit sönder
jag själv är i bitar

då är du här, då är du här

När bön är omöjlig
för ord tagit slut

då är du här
då är du här

Jag faller, jag faller, jag faller, jag faller
Jag sjunker till botten
Och botten-
ger vika

då är du här, då är du här
då är du här, du som sprickorna bär

När dimman inom mig
är gapande tomrum

då är du här
då är du här

När hoppet har dött
och seglet är trasigt

då är du här
då är du här

du ger mig att äta
du ger mig att dricka
du ger mig dig själv
du ger mig ditt liv

då är du här, då är du här
då är du här, du som sprickorna bär




Fri vers av rebecca d
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-17 20:22



Bookmark and Share


  Missi VIP
Vackra ord, jag kan höra den sjungas...

Gillar starkt


Jag faller, jag faller, jag faller, jag faller
2009-03-08

  Bibbi VIP
Sång som bär.
Bokmärke.
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d