Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart ska vi dela dagen

 

 

nästa gång jag vaknar till en ledig dag
får jag dela den
allt det vackra

tillsammans med dig




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-18 10:18



Bookmark and Share


    johanni
Låter som en önskedrömm
2009-02-18

  En strimma av guld
Åh, jag skymtar en längtan och drömmen tills Dagen kommer. Det blir härligt.

Kram
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan