Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävar fri som fågeln

 

riktar blicken långt bort mot trädtoppar som möter himlen

avlägset står det där

skickar iväg själen på en resa över världen

så oändligt stor

sveper över skog och mark

bergen

så vackra

flyger fram över havet

så lätt
så fri

som fågeln svävar jag

bekymmerslös

jag är

mitt hjärta utvidgas

blir ett

med allt

det vackra

storhet

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 488 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-02-18 11:37



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Vackert och fint
2010-12-26

  alldamageinside
Vackra, spröda rader om frihet. Tack för underbar läsning!
2010-09-21

  Anna*
Underbar text! Känner friheten och kan andas...
2010-04-23

  Nina Nightwish VIP
Fint!
2010-02-12

  Maria T
Härligt att bekymmerslöst
få drömma sig bort en stund.
2009-03-02

  Suzy med punkterna
Målande vackert
2009-02-22

  Fånga dagen
vackert och befriande frihetskänsla
mvh ak
2009-02-21

  Fia58
Skönt att bara skicka iväg själen...........och bara se.....vackert
2009-02-20

    johanni
Vilken drömm, fälla ut vingarna och bara få sväva iväg, tyst med härlig luft under vindarna och spana ut över nejderna
2009-02-20

  Miss Mod
Själva flygturen, fint förmedlad, känns.
2009-02-20

  Sladjana Zubcevic
Fin dikt !
2009-02-19

  Vildand VIP
för mig är detta längtans blåa fågel ... !!
2009-02-19

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh, vilken härlig känsla du får fram! Får även mig att sväva ;)
2009-02-19

  Andrum
Fin dikt
Förmedlar en känslan som känns igen!
2009-02-18

  En strimma av guld
Frihet är känslan du förmedlar.

Tänka om vi skulle sväva så som fågeln, fri. Ska drömma Mig bort en stund.


"som fågeln svävar jag

bekymmerslös"
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan