Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå på stort.

 

Slå på, något stort

 

slå på, ditt magiska hjärta

 

Sätt igång, det där

 

du lovade mig

 

indirekt

 

Slå på, stort 

 

och gör mig en tjänst

 

slå på, kärleken




Fri vers av Ex¤animo
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-18 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert (:
2009-03-12

  Fredric
ett slag för kärleken är aldrig fel!
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo