Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärngalaxer...



Att sträcka sig
efter stjärnorna
Försöka nå en galax
som inte finns

Att undvika det
oundvikliga
Straffa sitt hjärta
bara för att det minns

Att önska sig
ett glitterregn
En saga
oändligt lyckligt slut

Är att jaga
illusioner
Och att aldrig finna
den rätta vägen ut




Fri vers av Smultris
Läst 931 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-09-04 12:24



Bookmark and Share


  Connie
Sanslöst bra text du!

Vi bli genomborrad av stjärnorna på vår väg mot kärleken.
2007-07-26

    ej medlem längre
Jag citerar hela texten då kanske det känns som om man själv åstakommit dessa vackra rader


Att sträcka sig
efter stjärnorna
Försöka nå en galax
som inte finns

Att undvika det
oundvikliga
Straffa sitt hjärta
bara för att det minns

Att önska sig
ett glitterregn
En saga
oändligt lyckligt slut

Är att jaga
illusioner
Och att aldrig finna
den rätta vägen ut



Det är så jävla fruktansvärt skrämmande
att ord kan brinna så fruktansvärt mycket
vännen.

Du gör detta som alltid
målllöst.

[ har inget annat ord än att beskriva det
helt totalt obeskrivligt. ]

take care! och KRAM! :)
2006-05-11

    sphinx
Snyggt jobbat med denna text ! Insikter på rim. Blir en favvo !
2005-09-15

  Daniel_78 VIP
flyter på bra här i rim o ranson och ordval och allt annat!
2005-09-06

  Anna H
Denna var tänkvärd. Den får sparas för senare eftertanke bland mina bokmärken. Ibland kanske vi skulle behöva sluta jaga spöken...
2005-09-05

  Thirre
*Rungande applåd och lite bravorop* Det här är det bästa jag läst på länge!
2005-09-04

  Ola Rydberg
Stor sanning
du förmedlar här
på ett poetiskt sätt
2005-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris