Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmande kroppsarbete - haiku

tjugo grader kallt -
men jag river masonit
så svetten lackar




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-19 22:05



Bookmark and Share


    Bim
..ja då behövs det ingen åkarbrasa
2009-02-23

  halmstrå
Masonit finns knappt att få tag på i sophusen längre, men om man hittar en masonitlåda klarar man sig länge. Helst ska den vara i kiststorlek. Annars går det bra att ta masonitplattor och silvertejp och några gamla sopkvastar så fixar man en kista.
Helt OK att dela med någon varm typ.
2009-02-20

  Björn Nilsson VIP
"Att arbeta som en slav
får man fula händer av"
för att citera "Kolingarnas paradmarsch.
2009-02-19

  Mona*
Ha ha, har jag gjort idag...
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

papillon