Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland vill man stanna där man var,

lycklig eller vad man ska säga




Tillvaknande

De tvivlande sekunderna
innan man slår upp ögonen
Så att man nästan vågar
ge hoppet föda

Då ljuset genom vidgande ögonlock
ger klarhet i förvirringen
och hoppet tappar sitt grepp


Det var en dröm




Fri vers av Missi VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-19 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon