Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordets förmåga

få ord av betydelse
har större inflytande
än en massa skitprat




Fri vers av ia VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-20 01:13



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Tyvärr är det alltför sant...

Skitsnack, sprider sig som frö med vinden, och från dess sådd skördas det aldrig något gott.
2009-02-21

  Lejonhjärtas poesi
Så klokt och sant!
2009-02-21

  coffe
superb..magnifik..hittar inte ord..men du vet..c
2009-02-20

    GaiaKaja
håller med dig in i benmärgen!
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP