Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag ändå fick ...




Den som genomskådar
en pojkdräkt
som hör kärleksord i
osande svordomar

Den som söker en
kvinna med skötet
väl gömt för män
som doftar hora
och rakvatten

som längtar siden
och sammet.

Trång.

Lika oförbrukad som
något som ännu inte
är känd men ändå finns
väl gömd bakom
pansarplåt och
manhaftighet.

Kängor med stålhätta
gömmer skör fot
och nyfikna tår som
hos ett nyfött
barn.

Orörd.

Svarar endast på
svett och tårar
händer som inte
bär vekhet
ingen flyende panna
kvinnohand längtar
rakat huvud.

Bit mig ...






Fri vers av Vildand VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-20 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real