Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sång


det går ej beskriva


det går ej beskriva
det går ej beskriva
det går ej beskriva din kärlek

vi alla gick vilse
men du sökte upp oss
du kom hit till jorden
du gav ditt liv

du dela´ vår glädje
du dela´ vår smärta
du söker gemenskap
trots vårt hat och vårt kiv

det går ej beskriva
det går ej beskriva
det går ej beskriva din kärlek


du vandrar ibland oss
du rör vid vårt hjärta
du står med din kärlek
och knackar på

du väntar du tigger
du hoppas och längtar
vi dödade dig
du oss älskar ändå


det går ej beskriva
det går ej beskriva
det går ej beskriva din kärlek




Fri vers av rebecca d
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-20 13:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"du väntar du tigger
du hoppas och längtar"

Ofattbar kärlek.
2009-03-08

    Bodil Sandberg
Så underbart fint Ditte..vilken glädje vilken värma vilken kärlek dina ord gjuter - en vackraste sång!!!
2009-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Detta att Gud Själv blev människa (1 Tim 3:16; Kol 2:9; 2 Kor 5:19) är så ofantligt stort.
Han blev människa för vår skull.
De religiösa fattade inte att det var Jag Är Själv som stod där framför dem i mänsklig skepnad.
Så fick det helt enkelt inte vara, för han var ju ingen riktig jul- eller påskvän, den där nasaréen.
Men tack och lov, Han har triumferat och vunnit seger.
Genom tron blir Hans seger vår.
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d