Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt!

 

nu faller löven 

för längesedan

tillbaka mot sin plats

på marken

och du blundar

du vilar

på botten

av dig själv

och hela världen

stänger ner

mörklägger sig

du hör tåget komma

John Blund

kommer ut

- Det är din tur nu

och du somnar

hör du ljudet

av dina egna

djupa

andetag?


du sover

 

Godnatt!

 

 

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-21 00:01



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Skönt god natt...natti natti!!!
2009-02-21

  Ex¤animo
Nattinatt...sover du inte?
2009-02-21

    FinnRaggarn
00:02 Godnatt!
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo