Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden



Smeker mig

lovar mig

livfullt

expanderande



Jag tar tacksamt

emot

den tysta leken

Ensam

endast i fantasin




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 322 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-23 00:57



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
smeksamt kittlande poesi
2009-02-23

  blackandwhite333
tystnadens skönhets ord!
2009-02-23

  Lejonhjärtas poesi
Härligt smekande tystnad.
2009-02-23

  Rockalex
Underbar bild som genererar texten
2009-02-23

  Peter Stjerngrim VIP
Vacker flöde till en alldeles underbart tilltalande bild!
2009-02-23

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna