Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väl dold - haiku

Under vitt täcke
pyr våren som en torvbrand
i det fördolda




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-23 08:26



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En haiku i min smak
väldans sådär

finkornig i sin målande fotoaktiga

återgivande
2009-02-23

  Gunnel Eriksson VIP
Att våren jobbar på och pyr under snön
är underbart!
Väl haikuat!
2009-02-23

  halmstrå
Man tror det inte. Och jag undrar om det finns vatten kvar i fjärden. där är bara is och snö, alla fiskar har förmodligen frusit fast och dött. Våren är ett skämt som hösten drog innan den dog.
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

papillon