Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon är flickor.



Med svängande blå kjolar
och fållen dränkt av gråt
möter de vakenhet och
dag

de ser utan blygsel
på mannen som inte
älskar mig
och säger
du ser ut som
majsolens skyar
och påfågelögon
i frihet.

Flickorna med ljugblicken.

När de sover viker de ihop
sina kjolar till smala rännilar
av tårar.





Fri vers av Vildand VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-23 11:59



Bookmark and Share


  stella
Härligt om dessa våra speglar... :)
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real