Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka

Utan medlidande fällde orkanen allt i sin väg
Självständigt och värdigt
dansade den fram över landskapet
Utan en tanke på
att inte stöta sig




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-23 13:28



Bookmark and Share


  Junitvillingen
" Fy bubblan " vilket fascinerande slut du fått till i denna text - snacka om att ha fantasi och dessutom kunna uttrycka sig så väl med så få ord. Strålande!
2009-04-14

  Maria Zena Viklund
utan en tanke på att inte stöta sig, snyggt!
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje