Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen näktergal precis - haiku

Nere vid stranden
hälsar kråkan vårljuset
med äkta kråksång




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 16:34



Bookmark and Share


  halmstrå
Det fina i kråksången är väl att det bara är kråkor som kan utföra den..??
2009-02-26

  halmstrå
Det fina i kråksången är väl att det bara är kråkor som kan utföra den..??
2009-02-26

  Björn Nilsson VIP
Men det är väl frågan om kråksången låter så mycket värre än näktergalningen! Tror inte jag skulle vilja ha en näktergal slamrande utanför fönstret när det är dags att sova.
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

papillon