Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom vett o sans

 

 

När du slänger

ett ögonkast

på min axel

så ser jag

vad du tänkte säga




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 420 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-02-24 02:06



Bookmark and Share


  papessa
häxor är känsliga varelser, bäst att akta sig...kram E
2009-02-24

    Lindizz
Kanon bra skrivet.
2009-02-24

  Lejonhjärtas poesi
Sanslöst bra, ett ögonkast räcker i sinnenas symbios.
2009-02-24

  micke marin
lovely!
vilken underbar liten dikt!
Man liksom öppnar ögonen lite extra när man läser..
2009-02-24

  Blåbäret
lite så där att man drar efter andan och förstår precis vad som blev sagt...ögonen mellan
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du