Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsågod.

Är jag ätbar?

Som en lätt bränd krutong
i någons förättsoppa
eller
Den där löken i sötsliskig sås
till feta grisen

Kanske som en sockerbärla på
en torkad bulle, avtrillad och
föga saknad
eller

Som en eldtrillad rådjursmedaljong
smältsam och mör i munnen
Eller
Grinig och vass romhög
i surströmmingen

Hur som helst så är du bjuden på middag
av mig bildligt sett.

Varsågod.




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-24 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP