Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt egna universum

Om du blundar
inte tänker en tanke

släpp fri din själ



~ andas lugnt ~



håll kvar den känsla
du precis fått



~ andas lugnt ~





nu är du i ditt egna universum


~ oändligt ~




Fri vers av ia VIP
Läst 487 gånger
Publicerad 2005-09-05 14:04



Bookmark and Share


  Dan Linder
En behaglig, inre resa...stillsam som en yogaövning...
2005-09-05
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP