Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumsäker

Felet med vår värld är att de dumma är så säkra och dom kloka så fulla av tvivel




Övriga genrer av jennystyle
Läst 498 gånger
Publicerad 2005-09-05 14:58



Bookmark and Share


  Elin S
Lysande insikt tillika väl nedplitat!
2005-09-05
  > Nästa text
< Föregående

jennystyle