Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handling

Vem ser
när de inte lyssnar
Vem Hör
när de inte ser

Så många i tystnad
så många i blindhet
med rädslan
som närmaste vän

Kaos i sinnet
kaos i det medvetna
omedvetna

Vi sitter här
skänker vi en tanke
åt dem som behöver oss?

Eller skänker vi bara en tanke
på oss själva
och att vi i ensamheten
behöver någon

Vill inte kalla oss egoister
för visst kan vi förlika oss
i andras lidande
sorg
besvikelse
orden
är oändliga

Vågar vi
ta till handling

eller
är orden oändliga







Fri vers av Tim Söderberg
Läst 611 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-25 10:00



Bookmark and Share


  agneta pichler
jadu..
vem ser..

vackert skrivet..
2009-04-10

  En strimma av guld
Vilken dikt!!! Du ställer bra frågor och det ger mycket eftertanke som vi kan ta till oss lite var och en. Tack.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla