Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets djup

Kasta dig ut
i det djupa
havet

Varmt
eller
kallt
eller precis
lagom

Så är livet

inte alltid
perfekt

Men det
är
nyanserna
känslorna
som gör det så intressant

djupt som havet
rädd
bekymrad
för att tappa
andan

havets
djup

Men hellre tappa
andan då och då
än att låta
mina känslor
flytta på
den vågiga
ytan

Vi alla kommer
för eller senare
hamna
i detta
djup




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-25 11:00



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Du är så klok och tänker så fint.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla