Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möttes i din dröm



En nyfiken längtan

av att utforska dig

Känna dina fingrar

beröra mig


Utforska planeterna

och deras banor

längs himlakroppen


Jag vet att

det bor en astronaut

i dig



Följer med dig

på ett äventyr

ut i kosmos


Visar dig mitt hem

några galaxer ifrån

du känner igen det


Säger här har du varit

i en dröm

Jag ler och säger

Jag vet.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 270 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-25 14:18



Bookmark and Share


  Rockalex
Du visar på betydelsen

av

att

resa



tack
2009-02-26

  Johan Bergstjärna VIP
Härlig vänskaps & frihetskänsla i den cosmo~dikt.

Ja... kanske man har träffats i tidigare liv
ute i nån annan galax, eller planet.
2009-02-25

  Suzy med punkterna
Vilket avslut. Känns som en saga.
2009-02-25

  SeXara
Själfullt, vackert, djupt! Orden sjunger
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna