Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur känsloarkivet



Själen minns

känslor lagras

kan luftas

vädras och

omkopplas

återknytas

generera

en energikälla

i ett evigt

kartotek

tillgängligt

för dig.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-25 15:04



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket bra det här gillar jag verkligen
själen minns och kroppen minns allt det lagras i oss en del gör ont ett halvt liv innan man förstår att nått är fel så är det för mig iaf
mvh Anna-Karin
2009-02-26

  Jastproject
Och för var dag växer tankarnas nätverk
ut i det
som från början
var så enkelt och nyfiket.
Tankvärda kartoteks tankar.
- Janne.
2009-02-26

  Michaela Dutius
Mycket vackert Johanna-du är suveränt skicklig på att forma orden och låta dem dansa
2009-02-25

  Eaglemountains VIP
Vackert, känsor finns lagrade, i själen, i ens inre och kommer fram vid behov
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna