Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jordmån





det hjälper inte











hur mycket jag än försöker
suga ljusbuketten ur din vattniga blick
med oböjda meningar
odlade ur den ständiga resväskan
går rötterna likväl aldrig av för hackor

och i nätterna vissnar vi tillsammans
likt dyrköpta frön utan rabatter




















Fri vers av alfa VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-26 11:01



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SUPERBT!!!
2009-02-27

  Ulf Lagerholm
den här texten förtjänar uppmärksamhet, det är ditt bildspråk jag mest tänker på, du känns unik, det är gott
2009-02-26

  Maria Natasja
Störtskönt, jättebra!!!
Bokmärker!
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén