Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel


jag ser en ängel
visserligen är hon trött och sliten,
men hennes hjärta
hennes själ
är full av frid

jag ser en ängel
hon leder mig på min väg
genom livet

förr var din hand så varm mot min
förr sa du det där
som var riktigt och rätt
förr var du mig nära
så nära

Du gav ditt hjärta
Du gav hela din själ
du skänkte glädje
Du skänkte lycka
du tänkte på andra

Aldrig på dig själv

nu när dina ögon är slutna
Nu när ditt leende är borta
aldrig får ja känna din varma hand igen
men...

du är

~ min ängel ~
som leder mig

på min väg
genom livet.




Fri vers av ia VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-09-05 20:56



Bookmark and Share


  Puzzel_25
Så vackert.Så nära står jag min mormor.Men vi har inte samma tro.
2005-11-17

    Camapani
Fint och sorgligt med hopp om att det finns en tro, något som bär och visar då det är tungt. tack.
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP